Menu
Koшница

LEDsvetlini.com Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките, за повече информация: Натисни тук

Купи и за дългите

Black 2
Black 2
90.00лв
+
Smart PLUS
Smart PLUS
140.00лв
Bundle price: 200.00лв
You save 30.00лв!

Add bundle to Cart


  Знаете, че лед крушки модел Black са популярни на пазара, защото е с мини дизайн, добра яркост и примелива цена. Някои клиенти ни споделиха, че искат модел с подобни размери, но по-висока яркост. Дойде момента да Ви представим модел BLACK 2.

Първо, нека проверим на кратко параметките на новия модел BLACK 2.

Лумените са вече 6000lm, а реалната мощност е 32,15W на крушка. Те използват най-добрата технология за лед крушки - многоядрен LED чип, за да достави ярка светлина с прецизно фокусиран лъч.

Второ, как подобреният модел Black 2 осигурява висока мощност и ефектовно охлаждане?

Вграденият умен чип осигурява защита от топлина и вода дори при най-суровите условия, докато алуминиевият радиатор и охлаждащият вентилатор осигуряват мощно разсейване на топлината, което поддържат температурата с 40% по-ниско от вашите халогенни крушки.

LED лампите Black 2 са снабдени с подобрена интелигентна система за охлаждане, която гарантира, че те имат по-дълъг живот. Тази охладителна система е комбинация от турбо хладен вентилатор и двоен интегрален драйвер за IC.

Трето, напълно регулируемият монтажен цокъл при всички модели на 360 градуса улеснява правилното подравняване на крушките, като по този начин осигурява правилен модел на лъча и перфектно излъчване на светлинаta без тъмни петна. Превъзходните светлинни характеристики включват изключително остра линия на прекъсване за перфектен модел на лъча. Това означава, че лъчът точно осветява без да заслепява другите.

    В сегашния пазар повечето лед крушки за коли са проектирани с външен драйвер, основата и размерът им са твърде големи. Това би причинило проблем с монтажа поради ограниченото пространство в корпуса на фара на вашата кола или капаците не биха се затворили особени при моторите.

Тази серия LED крушки Black 2 са проектирана компактни и с вграден драйвер за удобна инсталация, също разполагат с 360 градусова регулируема глава за регулиране/подравняване на лъча. Това ще ви позволи да постигнете най-добрия фокус на пътя.

Модел Black e усъвършенстван модел, който може значително да подобри стандартните светлини на вашия автомобил. Те са по-надеждно и по-ярко решение с отлично фокусиране на светлинния лъч, с което Ви гарантираме, че няма да заслепявате насрещния трафик . 

Различните лед крушки, които се предлагат на пазара имат и много различни цени. Висококачествените лед крушки са скъпи, докато евтините са обикновено с незадоволителни качество и кратък експлоатационен живот.

Тази серия лед крушки са с разумна ценависока яркост и надеждност и отговарят на изискванията на клиентите, които търсят добро качество на ниска цена.

Компактната форма и дизайнерски атрактивния вид на лазерно изрязания алуминий оформят охладителното тяло, като за още по-добро охлаждане е добавен вентилатор и специални отвори. В корпуса при диодите на модела е разположена тънка медна сърцевина, която се простира от светодиодите до радиатора, като ефективно пренасочва излишната топлина. Самият корпус е изработен от алуминиева сплав от черен цвят. Това цветово решение избягва лъжливи отблясъци от  рефлектора на фара по време на работа.

Много клиенти се оплакват от шума, който вентилаторите на лед крушките създават по-време на работа в колите. Вентилаторът на модел BLACK е проектиран с усъвършенстван динамичен дизайн, и се върти с  високи обороти обратно на часовниковата стрелка и създава много малко вибрации.


Предимства на модела:

 • Висока яркост на най-ниска цена;
 • 360 градусова регулируема глава (всички вариации) за регулиране/подравняване на лъча;
 • Тънка медна сърцевина за ефективно разсейване на топлината;
 • Невероятно леки и компактни размери
 • Този модел използва диоди от последно поколение. Тези нови диоди повтарят положението на нажежаемите жичка подобно на халогенната крушка, но излъчват много по-голяма мощност и интензитет на светлината. Поради минималното разстояние между светодиодите от двете страни на плочата светлинният лъч се фокусира много по-добре в сравнение с по-старите модели, които имат по-голям диод. Диодите осигуряват чист поток студена бяла светлина с температура 6500К. Модела демонстрира отлично фокусиране на светлинния лъч, идентично на халогенна крушка, и не създава опасност от заслепяване на водача в насрещната лента.

Моледът се предлага в следните вариации: H1, H4, H7, H8, H9, H11, HB3 (9005), HB4 (9006) • Всяка лед крушка е оборудвана със специален многоядрен леп чип с мощност 16 w от всяка страна, като силата на излъчваната светлина е 3 пъти по-силна от стандартните халогенни лампи, които са между 1000-1500 лумена.
 • Безопасна работна температура до 120 градуса!
 • 360 градусова регулируема глава за регулиране/подравняване на лъча. Това ще ви позволи да постигнете най-добрия фокус на пътя.
 • 6063 Алуминий (135% повече разсейване на топлина спрямо ADC12 Алуминий)
 • Най-компактната крушка на пазара с изключителни малки размери


 • 32 w на крушка.
 • 6000 лумена
 • Custom-Made лед чипове
 • Входно напрежение: 9-32V DC.
 • Цветна температура: 6500K
 • Алуминий: 6063
 • Водоустойчивост: IP 67
 • Оперативна температура -40℃~+80℃

 • Гаранционна карта (12 месеца)
 • 2бр. LED крушки 
 • Ръководство за инструкции


Подходящи за всички превозни средства. 
Проверете модела (цокъла) крушката във вашето превозно средство например: H1, H2, H4, H7, H11, 9006, H4, H13 и т.н. ... и тогава заменете със съответните лед крушки. Подходящи какво за фарове с рефлектори така и за лупи. 

Монтаж на лед крушки Black 2:

 1. Извадете стандартната крушка и махнете захранваето окабеляването.
 2. Махнете основата от LED крушката, като я завъртите и дръпнете към вас. Инсталирайте основата в гнездото на фара и я фиксирайте като халогенна крушка.
 3. Свържете захранващия конектор към лед крушката
 4. Регулирайте ъгъла чрез завъртане на крушката(ако е необходимо)

Обърнете внимание! Ако в колата за монтиране на лед крушки H7 се използва специален държач, а не скоба (телчета) за заключване, тогава за инсталиране е необходим специален адаптер за LED крушки. Можете да изберете адаптер от тук.

Cutting-Edge LED Техлогия: Предизвикваме ви да намерите друга лед крушка на пазара, която да произвежда толкова светлина, колкото Smart PLUS, като същевременно запазва идеалния фокус! LED крушките използват най-новите многоядрени светодиодни чипове CREE XPG, които превъзхождат всички други лед чипове за коли. Повечето модели на пазара създават  2, 3, 4 или 6 ядрени диоди, които се в една линия. Чиповете G-XP са базирани на XD14 технология, разработени от CREE, този специялен LED чип няма празнина между диодите, което му осигурява същата функция като с оригиналната крушка с нажежаема жичка, по този начин се постига по-голяма точност на лъча. Лед крушки модел Smart PLUS се предлагат в следните цокли : H1, H4, H7, H8, H9, H11 HB3(9005), HB4(9006), D1s и D2s

    Топлинно управление: LED крушките с фарове Smart PLUS са изработени от най-висококачествения алуминиев материал 6063, първоначално предназначен за приложения в самолети и космически кораби. Този материал има невероятни качества на разсейване на топлината, както и е 100% устойчив на корозия при автомобилни приложения. В долната част на радиатора лежи високоскоростен вентилатор с  двоен лагер, който е напълно водоустойчив! Ако вентилаторът спре да работи, интелигентната система за топлинно управление вътре в крушката ще намали мощността на диодите , докато не са безопасни за употреба. Имайки предвид, че тези крушки могат да бъдат до 3 пъти по-ярки от оригиналните ви крушки, дори с мощност 50%. Smart PLUS LED крушките имат вградена интелигентна верига на вентилатора, която увеличава скоростта на охлаждащия вентилатор, колкото е необходимо, за да е възможно най-тиха, когато е възможно.

    Компактен дизайн: Повечето LED крушки за фарове, които използват вентилаторна система за активно охлаждане, са известни с това, че не са малки или лесни за поставяне в корпусите на фаровете с капак. Smart PLUS е проектиран да бъде възможно най-компактен. Дълбочината на монтаж е 20-25 мм при повечето варианти на крушките, достатъчно нисък профил, за да се поберат дори и на най-взискателните пространства! А диаметърът на радиатора / вентилатора е само 30 мм, по-малък от предшественника с цели 9мм. CANBUS драйверa на тази крушка също е значително  по-малък от предходното поколение, за да се побере и в най-малките пространства.

Сравнение Модел Smart Plus и модел Smart

    Съвместим с CANBUS: Вашите крушки с LED крушки мигат, пулсират и дават предупреждения за изгоряла крушка на таблото? Те изобщо работят ли ?? Вероятно автомобилът ви използва някаква версия на CANBUS или PWM, за да контролира функциите за осветление. Тези сложни системи разчитат показания на оригиналната халогенна крушка, за да определят дали крушките ви работят правилно. Казано по-просто, когато инсталирате LED крушка за фарове, тази функция понякога определя, че крушката е изгоряла или липсва и ще доведе до неизправност на колата. Понякога това означава, че те изобщо не се включват, друг път те мигат, а понякога изведнъж ще се изключат, докато шофирате! Всички тези неща се решават от вградената интегрална верига CANBUS, намираща се вече във Smart PLUS драйвера.

 • 45 вата Smart PLUS модел е специален G-XP CREE LED чипове
 • Безопасна работна температура до 150 градуса!
 • 360 градусова регулируема глава за регулиране/подравняване на лъча. Това ще ви позволи да постигнете най-добрия фокус на пътя.
 • 6063 Алуминий (135% повече разсейване на топлина спрямо ADC12 Алуминий)
 • Интегрирана конструкция с вакуумна медна тръба за по-ефективно охлаждане.
 • Устойчивост на ектремни атмосферни условия
 • Съвместим с CANBUS драйвер
 • 1 години гаранция
 • Лесна инсталация

    Искате крушките ви да светят по-ярко и по-далеч, но сегашните ви крушки просто не го могат? Искате ли да се отървете от тези стари крушки с жълта светлина и да придадете на вашата кола си съвременен вид със снежно бял светлинен лъч? Не търсете повече! Smart PLUS e вашето решение!


 • 45w на крушка
 • 10000 лумена на крушка
 • G-XP LED чипове проектирани специално за автомобили
 • Входно напрежение: 8-32V DC
 • Цветна температура: 6000K
 • Алуминий: 6063
 • Водоустойчив: IP 67


 • 2бр. LED крушки
 • 2бр  драйвера
 • Ръководство с инструкции
 • Гаранционна карта


Подходящи за всички превозни средства.  Подхождящи за фарове с лупи и рефлектор.
Проверете модела (цокъла) крушката във вашата кола например: H1, H3, H4, H7, H11, 9005, 9006 и т.н. ... и тогава заменете със
съответните лед крушки.