Menu
Koшница

LEDsvetlini.com Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките, за повече информация: Натисни тук

Блог RSS Feed

October 9, 2019 Как да изберете най-добрите лед крушки за кола?
admin 84 28255
Видове лед крушки за коли според охлаждането  За какво да внимаваме когато избираме лед крушки без вентилатор?Как да намерите добри лед крушки с вентилатор?Други фактори, влияещи на качеството на лед крушките.Лед крушки H7, H4, H11, H1 мнения и препо..
November 10, 2019 7 неща, които не трябва да правите когато слагате лед крушки на коли!
admin 1 2280
1. Не оставяйте никакви връзки оголени, когато окабелявате LED крушки или други лед компоненти на вашата кола.Това може да доведе късо съединение, окисление и в някои случаи щети на превозното средство.  Когато монтирате лед крушки на кола или резист..
October 16, 2019 Лед крушки H4 модел BLACK ревю и преглед
admin 0 2212
Това е нашата нова серия от лед крушки Black, лансирана през март 2019 г. Неговият корпус с единични светлини е с  2 бр CR CSP лед чипове, докато двойните светлини като H4 са с  4  бр CR CSP диода. Комплектът LED крушки H4 Black може да достигне 6000..
November 27, 2019 Лед крушки за фарове и тяхната продължителност на живот
admin 1 1486
Лед крушки за фарове и тяхната продължителност на животНай-голямото предимство на лед крушките за фарове, изтъквано и от производителите на LED технологии, е дългият им експлоатационен живот пред останалите светлинни източници. Това  и по-голямата им..
September 18, 2020 Как да изберем подходящ Canbus декодер за Лед крушки за фарове?
admin 0 968
Как да изберем подходящ canbus декодер (залъгалки) за Лед крушки за фарове?На пазара има различни видове декодери за лед крушки: резисторен декодер, електронен декодер и EMC декодер.В долната таблица ще разгледаме техните недостатъци и слабости: Прод..
January 7, 2021 Как да насочите и регулирате лед крушките, за да имат правилна форма на фокуса
admin 0 351
Ако потърсите в google как да регулирате фаровете, резултатите от търсенето ще ви покажат как да регулирате позицията на фаровете. Като регулирането ще е  посредством винтове за подравняване на фаровете, но този метод е само за регулиране на положени..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)